Despre noi


"Pediall Studio" este Furnizor Acreditat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari (ANC), Certificat valabil in tara si in spatiul European al cursurilor de calificare Manichiurist - Pedichiurist si Specializare Stilist Protezist de Unghii . 
Serviciile noastre se adreseaza persoanelor care sunt interesate de o Calificare, Specializare si Perfectionare in domeniul Manichiurii si Pedichiurii . 
Ne desfasuram activitatea In Orasul Cluj-Napoca , cartier Grigorescu , str. Fantanele nr 7.
Traineri: Elisabeta Patiu si Gavris Estera .''Pasiune pentru  unghii naturale , frumoase si sanatoase''. Acesta ar fi sloganul meu . In Anul 2009 m-am specializat ca si Tehnician 3TO Spange " Tratamentul german cu sarmulite pentru tratarea si corectarea unghiilor deformate si/sau incarnate" Este o tehnica minunata de tratament si o alternativa a interventiilor chirurgicale. In toti acesti ani am ajutat la tratarea unui numar mare de pacienti cu afectiunea unghiilor  incarnate care includ toate grupele de varsta , incepand de la copii , continuand cu adulti si bineanteles cu persoane varstnice. Rezultatele sunt deosebite , aceasta metoda germana rezolva 97 % din cazuri .
Pe langa aceasta activitate ,  prin colaborare cu Scoala de formare profesionala Reflexovital Cluj , in perioada 2011- 2015 am activat ca si Trainer Manichiura-Pedichiura- Stilist protezist Unghii. Prin sala mea de curs au trecut sute de cursante/ eleve . Am satisfactia ca meseria de Trainer schimba vieti , joburi , oameni, perspective . Iubesc oamenii si sunt fericita ca am posibilitatea sa fiu in mijlocul lor ca si profesor, prieten , indrumator . Anul 2018 a venit cu schimbari majore astfel incat am decis sa cotinui aceste activitati la Pediall"  unde voi da startul Cursului de Manichiura-Pedichiura-Stilist Protezist Unghii in luna mai . 
 Daca decideti sa faceti acest curs , va astept cu drag !!!  

Trainer@Tehnician 
Elisabeta Patiu
0745497306